Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2007 21:32 - Агитката се помирила с Ники Михайлов ?
Автор: gboy Категория: Спорт   
Прочетен: 5699 Коментари: 7 Гласове:
0

Последна промяна: 07.03.2007 02:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Не мога да разбера как може подобни неща да се пишат по пресата и по нета. Имам чувството, че колегите изобщо не ходят на стадиона, ами следят мача по радиото. Съжалявам, но не мога да си представя как човек, който е бил на трибуните на националния тази събота, ще реши, че синята публика е простила на Михайлов.

В крайна сметка за това са блоговете, за това са такъв феномен в световен мащаб. 

Та ето какво точно стана в (особено) приятния съботен следобед :  

Както се очакваше -  маса народ на стадиона. Временцето - хубаво, всеки с приятели, напрежение естествено нямаше - победата беше ясна.  Всичко както си му е реда.

Мача не беше особено динамичен - играеше се на една врата , публиката кротко си брояхме головете и пеехме песни на агитката. Който е бил на напрегнат мач знае как се подскача при всяко положение и как пееш песните всякаш от това зависи изхода на мача. Съответно тук такова нещо нямаше. 

Всъщност единственото по-сериозно раздвижване беше именно когато Никито Михайлов играеше с топката(е, и между 9 и 10 гол).  Тогава публиката ставаше на крака и започваше с иронични подхилквания да вика "браво, браво" и да ръкопляска визирайки, че Ники не си и вкарал гол (например). Това беше сдобряването. Това е прошката.  

Незнам кой реши, че сме простили на Ники Михайлов, не разбирам и как някой си мисли, че това може да стане след проявите на вратаря из медийте и това, което каза.

За да простим първо няма да е зле да се извини така, както трябва. Без упреци към нас, че сме го чакали да сбърка и че сме му завиждали. Второ - да вземе да покаже някакви умения и да докаже, че е на вратата не защото е син на Борислав Михайлов. И трето - да спрем да го виждаме да се фукляви наляво надясно колко пари имал, какви коли карал, с какви манекенки бил, ами да вземе малко да се постарае да заприлича на футболист, защото в момента все едно четем статии за някакъв манекен или филмова звезда.

А докато това не стане - журналистите и 1000 статийки да изпишат промяна едва ли ще има.





Тагове:   Ники,   михайлов,


Гласувай:
0



1. nuts - Големи селяни сме да...
07.03.2007 13:40
Но пък и той (Никито) си е манекенче.Кво да ти кажа пич не мисля,че е правилно да му се подиграваме така,просто с тея подигравки не вярвам някога да може да си повярва и да покаже,че може да пази.А ако не се лъжа (поправиме ако е така) си свърши работата срещу един доста именит съперник - Ауксер.Тогава той пази и дори да не е бил перфектен успя да устиска,че да може да постигнем след това един невероятен успех в купата на уефа.Това,че е звезда и сигурно шапката с която пази второто полувреме е струвала 100 долара е друг въпрос.Но ако има потенцял няма да го покаже когато му се натяква,че не може да пази,той самия ще повярва,че не може да пази...

@fil Баце недей така получават много пари това е вярно но пък и кариерата им е доста кратка,а и носи голям риск от контузия която да те извади от игра завинаги.А те повечето нямат више образование,защото времето за учене си го прекарват по стадионите и като всяка една професия която носи големи рискове е нормално да се дават много пари...
цитирай
2. doh - дет се вика 'да.но...
10.03.2007 23:21
ОФ, тая тема с Ники вече наистина почва да се изтърква. Че и аз го мразех и ненавиждах на мача с Вердер - тъй бе. Ама от друга страна не можах да му се сърдя след мача...тц, мне. Млад, неопитен, пренавит (което според мен бе в основата на всичко). В ситуацията, в която той се вкара, правилно решение и действие едва ли има. Трябда да седи, да чака, да бъде на висота, да играе на 120 % и отново да се надява, че някога, това което той стори ще отмине. А то че ще отмине - повече от ясно е. Помним лошото докато не дойде по-лошо или докато не доийде следващата радост :) Така че да му се сърдим - няма смисъл. Само ще вредим, няма да помагаме. Каквото било-било. Вместо да го дърпаме надолу, по-добре да го подкрепяме - и него, и целия отбор. Само като пример мога да дам Йовов - ами ако не бяхме били Удинезе...
цитирай
3. анонимен - Първото, което ме издразни в твойта ...
28.03.2007 15:43
Първото,което ме издразни в твойта тема беше безумната ти не-грамотност.. не знам-това са две думи,за ът,ат,ят-това са пълни членове на съществителните имена,употребяват се когато можеш да заместиш въпросното съществително с местоимението ТОЙ,това е най-лесната проверка..
А за Ники- аз мисля ,че заслужава да го подкрепяме,както заслужава всеки един наш млад играч,от школата ни е,какъвто сме си го направили,такъв е. Никой ,ама никой от Левски,не заслужава подобни освирквания,защото все пак говорим за човешки същества,ние сме хора и имаме психика...вината за двата гола на вердер за мен е напълно на публиката..една грешка и убихме психиката на едно 18 годишно момче..
цитирай
4. анонимен - Da se maha nestastnika gaden!
02.04.2007 17:02
Da se maha nestastnika gaden!
цитирай
5. nuts - Е махна се ...
02.04.2007 20:18
... и то с право го изгониха.Незнам как може някой футболист,въобще да си помисли,че в Левски може да се нарушава дисциплината.

Аиде със здраве Ники и да живее Ники Димитров
цитирай
6. kombakova - комбакова
02.07.2007 21:12
Каквото и да кажете,аз съм стара левскарка от времето на Гунди и дядото Бисер Михайлов!Тогава футболистите играеха от сърце и душа,нямаха тези безумни средства на тези 19 години!Ето нас ни дразни Той НИКИ заминава за Ливърпул-ирония за нас истина за него!Дано там да го научат на дисциплина,ред ,режим!Те само могат да го стегнат,в противен случай пак Левски!
цитирай
7. nuts - :)
03.07.2007 04:03
Все пак не може да се забарави,че срещу Вердер в шампионската лига игра едно 18 годишно момче.Въпреки това той допусна нелепа грешка в следващия ( след Вердер за шампионата ) мач също доста нелепа грешка,а и срещу Славия,малко по късно не пропусна да се посрами.Въпроса не е дали Ники има качества,той има,това и цялото спортнно-техническо ръководство го признава,въпроса е там,че не можа да пази като една легенда за Левски - Иванков,защото на Иванков лесно му прощавахме грешки,дори и те да са в националния отбор.А Иванков не е напаравил само една грешка...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gboy
Категория: Спорт
Прочетен: 2747301
Постинги: 20
Коментари: 770
Гласове: 248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол