Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2006 17:12 - България - Словакия - най-сетне!
Автор: gboy Категория: Спорт   
Прочетен: 3789 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 19.11.2006 17:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Най-накрая се случи логичното. След като играхме безобразно по време на квалификациите най-накрая и резултат да покаже колко зле ни е отборът. За наше щастие това стана в контрола ... и сега естествено всички си "вадят изводите".

Чудно кога ще си извадят и последния извод - че така няма да стане работата.

Нищо не върви както трябва още от мача с Швеция миналите квалификации. Равен с Унгария, загуба от Хърватска на наш стадион, измъчена победа над Исландия, още една загба от Швеция с 3ка, равен с Малта (!!!), измъчена победа над Япония с късметлийски гол в 90 имнута, 5-1 от Шотландия ...

Незнам какъв късмет е тоя нашият тая година, ама все се измъкваме с добри резултати. Румънците ни надиграха по всички показатели - напрактика от два удара имахме два гола и благодарение на това изкарахме равен. Словенците ни озориха доста на наш стадион, но след гола на Божинов вече се отказаха, а и тъпата грешка на вратаря им съвсем им съсипа мача. Холандия с осакатения си детски състав ни изпотроши гредите и отново благодарение на някакъв проблясък на гениалност у Марто изкарахме точката. За мача в Люксембург има ли какво да говоря - толкова жалко представяне ... на късмет да бием Люксембург с гол на защитник !!!

Разбира се, аз съм просто драскач и не ги разбирам тия работи ... всичко си е ОК - изпълняваме си програмата, кой не е падал в приятелски мачове и глям праз че си тръгнаха тоя - оня - навсякъде се случва. Пък и си вадим изводите от грешките. В случея думите на Стоичков са, че футболистите трябвало да си извадят изводите ... как да е - важно е да се вади!

А иначе това е едно никак не лошо поколение на България - забравете да се доближи до това от 94, но спокойно може да играе по големите форуми, а не да хлипа в квалификационните групи и това се видя чудесно в мачовете с Белгия и Хърватия миналите квалификации и в тези второто полувреме пак с "шахматистите" ... Както сме го подкарали, обаче, май ще си остане само на книга - поне изводи трябва да сме си извадили - през последните години все това правим. 


Тагове:   българия,   най,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Коментар
19.11.2006 18:09
Е, и ? Какво предлагаш ? Само чесане на ... искам да кажа на езиците. Има само една истина и тя е , че нов бардак със стари курви не се прави .
цитирай
2. ssstto - 2
19.11.2006 18:52
Стоичков си живее в свой измислен свят.Дава пресконференции за избрани.Къде го има това?
цитирай
3. анонимен - какво предлагаш
19.11.2006 20:02
Е, какво да направим? Ти колко момчета евентуални бъдещи футболисти имаш ?
цитирай
4. borika3 - Логичното се случва от години
19.11.2006 20:45
Не знам защо си мислиш,че точно сега е моментът на истината.Това поколение разполага само с един класен футболист(Бербатов),с двама добри(Стенли и Мартин),с няколко прилични(тук ще се въздържа от коментар) и останалото е плява.Тази плява се бе класирала със Стойчо два мача преди края на квалификациите и падна 0:2 от Дания и 0:6 от Чехия.После има късмет и се класира за европейското с Пламен и там славно отнесе три загуби,като успя да вкара едно попадение!!!После дойде месията Стоичков и някак си от самосебе си всички решиха,че плявата е станала трева!Да,ама не!И Ицо е виновен,ама и футболистите ни са под всякаква критика.Те нямат нито съвест,нито достойнство.Чудо гоолямо,че са паднали от Словакия!Единствено Бербатов има доблестта да каже,че са играли безобразно.Другите мънкаха,че такива неща се случват...Да,случват се,но не постоянно!А с тези момчета-мен ме е яд,че ги гледам!Според мен сега просто трябва да се изчака края на цикъла,да завършим пак на четвърто място в групата,да се смени треньора(още нямам идея с кого),да се обнови изцяло отбора(задължитерно да не се викат Благо и Чавдар),и да нямаме никакви очаквания!Така е по-добре,отколкото да тръгваме с голямата кошница и накрая пак да хващаме дебелия край!Това.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gboy
Категория: Спорт
Прочетен: 2748419
Постинги: 20
Коментари: 770
Гласове: 248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол